Search results

  1. A

    Graphics card driver issue?

    So, it might actually be something else. I've just realized that I don't have this issue in `Sway` while I do have it in `i3`. So either `wayland` fixes my issue, or `i3` has a problem.
  2. A

    Graphics card driver issue?

    lspci --nn | grep -i vga gives: 2d:00.0 VGA compatible controller [0300]: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Ellesmere [Radeon RX 470/480/570/570X/580/580X/590] [1002:67df] (rev ef) I use the default ArchLinux kernel, version 5.10.16.
  3. A

    Graphics card driver issue?

    This isn't only limited to YouTube. I already have the following packages installed: gstreamer gst-plugins-ugly gst-plugins-good gst-plugins-base-libs gst-plugins-base gst-plugins-bad-libs gst-plugins-bad gst-plugin-gtk gst-libav Is there any missing? What made me think it could be a driver...
  4. A

    Graphics card driver issue?

    It works fine in Firefox and Chrome. It's red in Epiphany.
  5. A

    Graphics card driver issue?

    Here it is: It does not appear red anymore, though. But this video still appears red: And here's a screenshot of the latter: Thanks for your answer!
  6. A

    Graphics card driver issue?

    Hi. Since approximately 3 months, I see some videos (not all) in red colors in webkit-based browsers. Like this: Here's the output of lspci | grep VGA: 2d:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Ellesmere [Radeon RX 470/480/570/570X/580/580X/590] (rev ef) I...
Top