Package corrupted during installation

CptCharis

Well-Known Member
Joined
Feb 27, 2018
Messages
546
Reaction score
450
Credits
855
Hello everybody!

I'm trying a fresh installation of Arch in my virtual box but after
Code:
packstrap -i /mnt base

I have a return of some corrupted or damage packages.

VirtualBox_Arch_12_01_2019_10_44_06.png


Do you have any idea what is going wrong?
 


wizardfromoz

Administrator
Staff member
Gold Supporter
Joined
Apr 30, 2017
Messages
6,622
Reaction score
5,380
Credits
19,597
Good evening Sir :)

Yes, I think I do, but I just have to track down, where I saw Levente Polyak's reference, I think it may have been when I ventured into my very basic Arch VM install under SwagArch last couple of days.

It was a "trust" issue and I had to add something to the keyring config. Got it sorted with mine.

I have to leave for my evening meal I have to cook - spaghetti bolognese, sorry no Greek tonight :D

I'll be back on deck tomorrow

Cheers

Chris
 

wizardfromoz

Administrator
Staff member
Gold Supporter
Joined
Apr 30, 2017
Messages
6,622
Reaction score
5,380
Credits
19,597
Try this, Mate

Code:
sudo pacman -Sy archlinux-keyring && pacman -Syyu

Let us know result.

Wiz
 
OP
CptCharis

CptCharis

Well-Known Member
Joined
Feb 27, 2018
Messages
546
Reaction score
450
Credits
855
Try this, Mate

Code:
sudo pacman -Sy archlinux-keyring && pacman -Syyu

Let us know result.

Wiz


You did your magic again @wizardfromoz ;). Thanks a lot!!!
It's working normaly. Can you sent me the link, bcz is very interesting, a few weeks ago I did the same installation without this kind of issues.
 
OP
CptCharis

CptCharis

Well-Known Member
Joined
Feb 27, 2018
Messages
546
Reaction score
450
Credits
855

wizardfromoz

Administrator
Staff member
Gold Supporter
Joined
Apr 30, 2017
Messages
6,622
Reaction score
5,380
Credits
19,597
Haven't found the exact sequence I used when I encountered this problem - I have about 10 Arch-based, plus the Arch VM, over 2 computers and I was working on all of them when I encountered the "Levente Polyak" issue.

Here's what I referenced to help you, if I track down anything better I'll post.

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=231446

and

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=221435

Those were from a Google under

linux Levente Polyak

Cheers

Chris

BTW also found this https://forum.antergos.com/topic/5800/problem-with-update-jasper-lib-curl/7
 
OP
CptCharis

CptCharis

Well-Known Member
Joined
Feb 27, 2018
Messages
546
Reaction score
450
Credits
855
Haven't found the exact sequence I used when I encountered this problem - I have about 10 Arch-based, plus the Arch VM, over 2 computers and I was working on all of them when I encountered the "Levente Polyak" issue.

Here's what I referenced to help you, if I track down anything better I'll post.

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=231446

and

https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=221435

Those were from a Google under

linux Levente Polyak

Cheers

Chris

BTW also found this https://forum.antergos.com/topic/5800/problem-with-update-jasper-lib-curl/7

Thanks mate ;)
 
$100 Digital Ocean Credit
Get a free VM to test out Linux!

Members online


Top