• We had to restore from a backup today after a failed software update. Backup was from 0000 EDT and restored it at 0800 EDT so we lost about 8hrs. Today is 07/20/2024. More info here.

Unknown Open Collaboration Service API error. (0). How to fix this ?

archiman.ch5

Member
Joined
Jul 2, 2020
Messages
35
Reaction score
7
Credits
261
I'm having this issue for 2 days. first in Kubuntu and today in Arch Linux KDE Plasma... first i thought "kde-look.org" is down but no. i was wrong. kindly help..
Screenshot_20200709_182141.png
 


I've installed Kubuntu 20.04 yesterday and today it happened to me too. I hope we will find a solution.
i installed Kubuntu day before yesterday everything was fine... found this problem yesterday morning then installed Debian KDE and then today Arch KDE .... but no solution
 
It started working! I've added 2 kubuntu repo and shutted down PC. Now I opened back and I can see new icons, themes etc. Can you see it too? If you can't I'll tell you what I did.
 
It started working! I've added 2 kubuntu repo and shutted down PC. Now I opened back and I can see new icons, themes etc. Can you see it too? If you can't I'll tell you what I did.
i use Arch Linux bit anyway send me the repo let me check if they r available for arch or not
 
Code:
$ sudo add-apt-repository ppa:kubuntu-ppa/ppa
$ sudo apt update && sudo apt full-upgrade -y
and
Code:
$ sudo add-apt-repository ppa:kubuntu-ppa/backports
$ sudo apt update && sudo apt full-upgrade -y

After reboot it fixed for me.
 

Staff online

Members online


Top